Koningin Beatrix vindt corruptie geen probleem

Geen categorieapr 25 2012, 15:00
De koningin breekt een lans voor het Wereld Natuur Fonds.
Het WNF zelf bericht vandaag op zijn website dat Trix op 8 mei a.s. aanwezig zal zijn bij de openingsceremonie van de internationale jaarvergadering van deze milieuclub. Deze vindt plaats in Rotterdam.

WNF-directeur Johan van de Gronden is vereerd met het bezoek van de koningin: 'De majesteit heeft onlangs nog in haar kersttoespraak een lans gebroken voor een respectvolle omgang met de levende natuur.’ Volgens Van der Gronden staan we wereldwijd voor de grote uitdaging om het alsmaar voortschrijdende verlies aan dier- en plantsoorten te keren. Het WNF vindt dat de economie op een evenwichtiger leest geschoeid moet worden.

Wat ont-zet-tend leuk zeg. En wat dapper ook van de koningin dat ze geassocieerd durft en zelfs wil worden met een organisatie die verdacht wordt van corruptie.
Ik vraag me af waarom geen van Trix' adviseurs haar dit afraadt. Ik begrijp dat haar familie het WNF nogal kan waarderen, vooral omdat deze organisatie natuurlijk de jachtgronden in Afrika 'beschermt' (waar haar vader met veel liefde van gebruik maakte), maar dit lijkt me nu niet het ideale moment om deze club publiekelijk te steunen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten