Laffe leugenaar Van Aartsen moet aftreden

Geen categoriejul 28 2014, 11:29
Een burgemeester die Jodenhaat faciliteert, heeft niets te zoeken in de “internationale stad van vrede en recht”.
Dat het onmogelijk is een pro-Gaza of anti-Israel demonstratie te organiseren zonder dat er gemaskerde fans van terreurorganisaties als ISIS of Al Qaida in meelopen, bleek gisteren opnieuw in Rotterdam. De zwarte sjahadavlag wapperde fier in de voorste gelederen van de stoet die over de Erasmusbrug trok en werd even later zelfs op het monument voor de Tweede Wereldoorlog van de Maasstad gehesen.
So be it. De organisatoren van deze demonstraties maken zich er alleen maar belachelijk mee en zorgen ervoor dat niemand dit soort protesten serieus neemt of zich er iets van aantrekt. Dit is jammer voor de welwillende demonstranten, voor hen die zich oprecht bekommeren om het lot van de Gazanen en dit soort optochten niet slechts gebruiken om hun islamisme, antisemitisme of haat voor het Westen te etaleren.
Mensenrechten
Dat het aantal van deze oprechte “vredeswensers” wel eens enorm tegen zou kunnen vallen, blijkt uit het feit dat bij de demo in Rotterdam – die volgens de organisatoren was bedoeld om de mensenrechten in Gaza te ondersteunen – geen enkele slogan tegen Hamas te horen was. En dat is nu niet bepaald een organisatie die bekend staat om haar brandschone reputatie op dat gebied. Je kunt je sowieso afvragen waarom organisaties als FNV, Groenlinks en de Socialistische Partij meedoen. Worden er CAO-onderhandelingen gevoerd in Gaza? Willen de Israëli’s het afval er niet scheiden? Staan de uitkeringen voor Palestijnse bijstandsmoeders ter discussie?
Schamen de vertegenwoordigers van deze drie vertegenwoordigers zich de ballen uit de broek wanneer zij de antisemitische rapper Appa hysterisch horen krijsen dat de Joden wereldwijd de banken en de media in handen hebben? Ach, ik klaag niet – we mogen allang blij zijn dat de demonstraties in Nederland niet uitmonden in rellen die steeds vaker het karakter van pogroms aannemen zoals in Brussel of Parijs.
Waar dat wel had kunnen gebeuren was de Haagse Schilderswijk, afgelopen donderdag. De Hofstad heeft dan ook niet een fatsoenlijke burgemeester - zoals Rotterdam - maar een leugenachtig weekdier aan het hoofd. Stelt u zich eens voor, Jozias van Aartsen, de man die vier doodsbange agenten afstuurt op een honderdtal ISIS-fans, die vermomd en uitgedost met terreurvlaggen zingen over het vermoorden van Joden en journalisten bedreigen. Maar die vervolgens een paar dagen later een heuse politiemacht (inclusief ME-busjes, agenten te paard en motorrijders) afstuurt op een honderdtal vreedzame Koerdische demonstranten.
"Dood aan de Joden"
Een burgemeester die doodleuk laat verklaren dat er door de ISIS-fans “geen grenzen zijn overschreden”. Pardon? Vermomming bij een demonstratie? Verboden. Antisemitische leuzen? Verboden. Oproepen tot geweld? Verboden. Bedreiging en intimidatie? Verboden. Blijkbaar is de wet voor Van Aartsen een grens die je gemakkelijk kunt en mag overschrijden. Tenzij je een Papoea bent, natuurlijk, dan is het enkele rondlopen met een vlag reden om met grof geweld in de boeien te worden geslagen.
Er zou een Arabisch sprekende agent bij de pro-ISIS demo aanwezig zijn geweest, maar die had niets gehoord dat niet door de beugel kon, liegt Van Aartsen weten. Dat betekent dat deze man of doof of zelfs een Jodenhater is, want de antisemitische leuzen in het Arabisch logen er niet om. Niet dat je een vertaler nodig had, alle aanwezige journalisten noteerden “dood aan de Joden”, in prefect Nederlands en uit tientallen kelen gescandeerd, maar de agenten van de brave Jozias hoorden natuurlijk niets.
Hier een stukje logica a la Van Aartsen: “De demonstranten kunnen niet over de schreef zijn gegaan, want de politie heeft geen arrestaties gemaakt.” Een staaltje doublethink van de Haagse burgervader waar Orwell trots op zou zijn. Ik stuur nauwelijks agenten, die pakken niemand op omdat zij doodsbang zijn voor de overmacht aan woedende moslims, dus is er niets gebeurd. Rijp voor het gesticht. Sorry, ik kan er niets anders van maken: Van Aartsen is een leugenaar en een man (ik gebruik het woord “man” hier in de ruimst mogelijk definitie) die zijn eigen politieagenten opoffert om een stel terroristenfans niet te provoceren. Een lafaard dus ook nog.
Maar dat is nog niet eens het ergste. Door de islamistische Jodenhaters in Den Haag geen strobreed in de weg te leggen en achteraf net te doen alsof er niets aan de hand was, geeft Van Aartsen het signaal dat antisemitisme in de Hofstad wordt getolereerd, nee, zelfs gefaciliteerd. Dat Joden in onze residentie niet worden beschermd en voor hun veiligheid niet op de burgemeester kunnen rekenen. Je hoort van steeds meer Joodse Nederlanders dat zij dit ook inderdaad zo voelen: vogelvrij, dankzij Jozias van Aartsen.
Voor een laffe leugenaar die Jodenhaat faciliteert is geen plaats in de Nederlandse politiek. Zeker niet aan het hoofd van de derde stad van ons land. En al helemaal niet als burgemeester van de “internationale stad van vrede en recht”, zoals Den Haag zich zo graag noemt. Wegwezen dus, Van Aartsen, misschien kan Ahmed Aboutaleb je ambt erbij nemen. Dat is namelijk wel een burgemeester met kloten!
U kunt hier een petitie tekenen voor het aftreden van Jozias van Aartsen.
Volg Bart Schut op Twitter en Facebook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten