Media Markt breidt uit

Geen categoriejun 28 2014, 20:00
Bizar.
Media Markt heeft er al tijden last van dat mensen alleen maar langs komen om producten te bekijken waarna zij ze bestellen op internet, maar toch breidt het Duitse bedrijf flink uit:

De Media Markt lijkt nog altijd heilig te geloven in de eigen megastores. Anders valt niet te verklaren dat de komende 12 maanden nieuwe grote vestigingen worden geopend in Drachten, Duiven, Eindhoven, Doetinchem en Den Bosch. Als de plannen zijn gerealiseerd heeft Media Markt 50 vestigingen in Nederland, waar het in 1999 begon met de eerste winkel in Rotterdam.

Door een samenwerking aan te gaan met Bijenkorf hoopt Media Markt de service te verbeteren, waardoor mensen tóch weer producten kopen in de winkel zelf. Dat is niet heel gek gedacht, aangezien slechte service één van de redenen is dat het nu minder gaat. Zoals het AD terecht opmerkt staan consumenten soms twee tot drie uur te wachten alvorens ze worden geholpen. Daar heeft niemand zin in.
Als één bedrijf het tij moet kunnen keren is het Media Markt. In potentie kan dat namelijk echt een succesvolle winkel zijn die bezoekers een echte 'experience' (een ervaring) kan geven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten