Mooie reis

Geen categorieapr 12 2014, 10:30
Als je met een groep een mooie reis boekt naar een bestemming die door het reisbureau EEG als heel mooi wordt bestempeld en vol goede moed en verwachtingen aan de reis begint, als je dan merkt dat tijdens de reis de bestemming wordt veranderd naar een reisdoel waar je als goep helemaal niet naar toe wilt, wat doe je dan?
Dan roep je een vergadering bijeen en overlegt wat te doen, het hoofd in de schoot leggen en door gaan of besluiten de reisleider te dwingen naar de oorpronkelijke bestemming te gaan.
Als deze dat weigert, dan dwing je het geheel tot stoppen en stap je uit om je daarna te herorganiseren.
Dat is wat er zou moeten gebeuren, maar de reisorganisatie is totaal doof voor de argumenten uit de groep en blijft roepen dat zij het beter weten.
En al dat gezeur over mondialisering en dat we als land daar niet aan mee kunnen doen is gelul, bulshit want dan doe we al jaren en op een bepaald niet verkeerde manier.
Als we de revenuen van onze activiteiten als land zelf zouden behouden zouden we een van de rijkste landen van de wereld zijn. Dan zouden we zelfs aan door ons zelf bepaalde hulp aan anderen kunnen doen maar dan wel zonder staatsschuld en vrijwillig. Nu wordt ons door de EU weer opgelegd dat we meer ontwikkelingshulp moeten geven en dat met een staatsschuld van 450 miljard, zijn wij nou zo dom of zijn zij nog dommer?
Mensen willen zich goed en veilig voelen in hun eigen groep dat is vanaf het begin altijd zo geweest en daar is niets mis mee!!!!!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten