Moslim onthoofdt bejaarde op klaarlichte dag

Geen categoriesep 05 2014, 12:44
Maar volgens de politie heeft het echt niets te maken met terrorisme. Echt niet.
Een bizar en zorgwekkend verhaal uit Engeland: een 82-jarige vrouw is daar gisteren op klaarlichte dag onthoofd in haar noord-Londense tuin. De moordenaar - een man van 25 - gebruikte een hakmes om zijn slachtoffer te vermoorden.

An 82-year-old woman was beheaded in a north London garden after a crazed attacker went beserk with a machete.

Pensioner Palmira Silva was decapitated at her house in Edmonton in broad daylight in an apparent frenzied assault by a 25-year-old man who randomly targeted victims.

The horror scene unfolded as terrified eye witnesses saw the man, who was wielding a foot long blade, attack a passing vehicle and a cat before roaming back gardens for a victim.

Dezelfde man probeerde twee andere mensen ook aan te vallen, maar zij wisten te ontsnappen. Helaas bleek dat niet te doen voor mevrouw Silva. Uiteindelijk kon de politie de man arresteren door hem te taseren - ja, u gelooft het niet, maar zelfs nú durfde de politie geen dodelijke wapens te gebruiken tegen deze psychopatische slachter.
Dat is allemaal vreselijk, maar zoals Jihad Watch bericht wordt het nog erger - veel erger zelfs: de politie ontkent namelijk dat het een terroristische daad is terwijl al het aanwezige bewijs erop wijst dat dit het geval juist wél is. Hier is wat de politie over het motief zegt:

“Whilst it is too early to speculate on what the motive behind this attack was I am confident, based on the information currently available to me, that it is not terrorist related.”

Het is dus te vroeg om te speculeren over het motief, maar hij kan al wel zeggen dat het niets te maken heeft met islamitisch terrorisme. Natuurlijk niet! Niets aan het handje! Blijkbaar heeft de woordvoerder van de politie niet eens in de gaten dat hij zichzelf tegenspreekt: als het te vroeg is om te speculeren kan hij ook geen zaken uitsluiten. Daar komt het volgende nog eens bij:

Locals last night claimed the arrested man had converted to Islam last year.

En:

One line of inquiry for detectives is now understood to be whether the man had been inspired by recent footage of the Isil beheadings of two US journalists in Syria.

Om de optelsom even te maken: de man is vorig jaar bekeerd tot de islam, onthoofdt een onschuldige niet-islamitische vrouw, is waarschijnlijk geïnspireerd door de onthoofdingen van ISIS... maar de politie beweert dat het écht niets te maken heeft met terrorisme. Nee hoor; move along, there's nothing to see here.
Blijkbaar is 1+1+1 tegenwoordig 8 in het politiekcorrecte Engeland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten