Moslim onthoofdt collega in Oklahoma

Geen categoriesep 27 2014, 9:34
Knettergek.
Een moslim (Alton Nolen) die zijn collega's ook tot de islam probeerde te bekeren heeft één van zijn vrouwelijke collega's onthoofd:

De moord vond plaats in een fabriek waar voedsel wordt verwerkt. Nadat hij de vrouw (54) had onthoofd, viel de dader een andere vrouwelijke collega van 43 met het mes aan. Die raakte daarbij gewond. Ze ligt in stabiele toestand het ziekenhuis. Nolen kon worden tegengehouden doordat een medewerker van het bedrijf, en tevens hulpsheriff, de man neerschoot. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en is stabiel.

De FBI doet onderzoek naar een mogelijk link tussen Nolan en ISIS of Al Qaeda, maar verwacht niet iets te vinden (wel weer vermakelijk dat ze dat nu al laten weten). Zo'n link is echter ook helemaal niet nodig; het gaat om de ideologie. Aangezien Nolan anderen tot de islam probeerde te bekeren en mensen gewoon onthoofdde kunnen we al concluderen dat hij zeer waarschijnlijk een extremist is. Dáár gaat het om, niet om de vraag of hij al dan niet lid is van een terroristische organisatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten