Multiculturele NOS promoot M&M-Pieten

Geen categoriedec 05 2013, 13:59
De NOS is begonnen met een pr-offensief om Nederland warm te maken voor 'gekleurde' Pieten.
Ah, zo kennen we de NOS weer: een propagandacampagne beginnen om de multiculturele heilstaat een stapje dichterbij te brengen.
De staatsomroep zet zich al decennialang in voor een socialistische, multiculturele samenleving waarin niemand ergens aanstoot aan hoeft te nemen. Dit omdat die arme minderheden daar echt niet mee om kunnen gaan. Welnee, we moeten ze tegen van alles en nog wat beschermen, ja, zelfs als ze daar zelf niet of op zitten te wachten.
Op een paar racismeroepers na vinden minderheden Zwarte Piet namelijk helemaal niet beledigend. Maar ja, het gaat de betweters van de NOS juist om die paar mafketels met een grote mond en een veel te klein hartje. Oh, en natuurlijk om zichzelf en de wens om zich belangrijker te voelen dan ze zijn. Want daar leven multiculturele activisten voor: het gevoel dat ze iets goeds doen, ook als dit helemaal het geval niet is. Daarom verzinnen ze slachtoffergroep na slachtoffergroep: al die mensen moeten worden geholpen. En wie kan dat beter doen dan zij, politiekcorrecte multiculturalisten?
In reactie op de bizarre oproep van de NOS vraagt GeenStijl u om massaal foto's van Zwarte Pieten - dus niet gekleurde Pieten, maar de echte, oude, traditionele zwarte variant - naar de NOS te mailen.

Zwarte Piet is Zwarte Piet. Het is verdomme geen zak smarties. Daarom gaan we keurig de echte ZP opsturen. Klik HIERRR voor Zwarte Piet, en stuur m enkele reis Hilversum. Wilt u de NOS nog een hartelijk alsook creabea roflbot-woordje toewensen dan kan dat viadeze link. Mailen naar [email protected] Plezier!

Aangezien wij ons ook hard maken voor behoud van het traditionele sinterklaasfeest met, jawel, Zwarte Piet zijn wij het daar helemaal mee eens. Maak zoveel foto's van Zwarte Pieten en stuur ze naar de NOS. Stuur er zoveel dat het ein-de-lijk tot ze doordringt dat Nederlanders helemaal niet op 'Regenboogpieten' of 'Smurfpieten' zitten te wachten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten