Nederland treft Mexico

Geen categoriejun 24 2014, 8:00
Achtste finales
Het Nederlands voetbalelftal speelt pas zondag tegen de volgende tegenstander: Mexico. Die ploeg won het duel met Kroatië met 3-1, na een tamelijk slaapverwekkend duel.
Plaats van handeling is het superhete Fortaleza. Of dat in het voordeel is van het superfitte Oranje weet ik niet, maar ik was niet onder de indruk van het spel van de Mexicanos.
Het duurde lang voordat Mexico in Recife afstand nam van Kroatië, dat nu is uitgeschakeld. Rafael Marquez maakte pas in de 72e minuut de 1-0. De aanvoerder van de Mexicanen kopte hard raak uit een corner. Drie minuten later was het al 2-0 via Andrés Guardado. Daarna was de wedstrid gespeeld, ook al scoorden de Kroaten nog de 2-1. Mexico maakte het daarna af: 3-1.
Een te behappen prooi voor Oranje, als u het mij vraagt.