Nederland wint. Maar hoe

Geen categoriemei 31 2012, 10:00
Oranje uit vorm.
"Er zaten moment bij [...] waarop ik het goed vond, maar er waren ook momenten bij waarop we het onszelf ontzettend moeilijk maakten en de tegenstander eigenlijk hoop geven op meer", aldus Mark van Bommel over de wedstrijd van gisteravond tegen Slowakije. "Dat is onze eigen schuld, net zoals tegen Bulgarij, en dat moet er zo snel mogelijk uit".
Vervolgens legde hij uit waar dit door komt. "Het heeft met vorm te maken, misschien ook een beetje met concentratie... maar 't mag niet. 't Moet er ook uit. Op het EK worden die dingen afgestraft..."
Daarin heeft hij natuurlijk volkomen gelijk. Het Nederlands elftal wint weliswaar met 2-0, maar het ging bepaald niet gemakkelijk. Oranje is uit vorm. Erger is misschien nog wel dat in ieder geval een paar spelers je de indruk geven dat ze liever niet al te hard werken. Waar men tijdens het WK van 2010 een stapje extra deed is dat nu niet het geval.
Laten we hopen dat het tijdens het EK anders is. Indien dat niet zo is kan Oranje na de groepsfase namelijk ongetwijfeld al weer naar huis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten