NOS-verslaggever hekelt klimaatsceptici

Geen categoriemei 11 2013, 10:30
Een tip voor wie nog naar het NOS Journaal kijkt en stiekem hoopt op objectieve verslaggeving: stop er maar mee. Het is hopeloos. Ja, echt. Een NOS-verslaggever ging gisteren op Twitter tekeer tegen klimaatsceptici: "If there are still people who believe that climate change is a myth, they should look at this graphic. Scary!"
Het Twitter-account van de NOS'er was niet gehackt, zo verzekerde hij met deze opmerking: "Met mijn eerdere tweet val ik mensen aan die ONTKENNEN dat klimaatverandering bestaat." Aanvallen nog wel. Toe maar. Een klimatoloog of geoloog zal de NOS-verslaggever niet zijn, want dan zou hij zien dat het klimaat al miljoenen jaren op en neer schommelt.
De vraag die steeds meer mensen stellen: hoe kunnen we er op vertrouwen dat we door het Journaal goed worden geïnformeerd over klimaatkwesties, als NOS-medewerkers er heilig in geloven dat de opwarming van de aarde écht is en dat we dus zo snel mogelijk "milieuvriendelijke" maatregelen moeten treffen om te voorkomen dat de zeespiegel stijgt? Nou?
Waar kunnen we ons abonnement op de NOS opzeggen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten