OH NOES, GRUWELIJKE HAATVIDEO OVER WILDERS!!

Geen categoriemrt 26 2014, 17:11
Neeeeeee!
Oh nee, jongens toch! GeenStijl komt vandaag met het bre-ken-de nieuws dat opnieuw één of ander malloot een wanstaltige dreigvideo heeft gemaakt over Wilders. Ja, ja, "Wilders moet dood!!!" materiaal enzo. Ik citeer het hysterische roze blog maar even:

Daar is de volgende haatzaaier die vindt dat Wilders DOOD DOOD DOOD moet. En uiteraard is er ook weer een aangifte van Wilders. We komen er wel. 
Update: De uploader (en mogelijk ook maker) van de video is ene Alexander Futselaar (twitter). Aan z'n website 'Officiële Publieke Europese Nederlandse Omroep' te zien best wel een gekkie.

Geert zelf is daar onmiddellijk op ingegaan door aangifte te doen. Jawel, hij voelt zich vreselijk bedreigd. Oh mijn God, wat een gevaar is deze video!!!!
Jammer genoeg voor Wilders had hij de video eerst maar even goed moeten bekijken. Het ontgaat mij namelijk wat er 'bedreigend' aan is dat hij Volkert van der Graaf vermoordt in het (bijzonder amateuristisch geproduceerde) filmpje. Sterker nog, het lijkt er meer op dat dit een fantasie is van een moord op Van der Graaf... 
Dit doet Wilders (en GeenStijl dus ook) wel vaker: alle mogelijkheden worden gebruikt om zichzelf het slachtofferschap aan te meten. In sommige gevallen is dat terecht - het is belachelijk dat hij zwaar bewaakt door het leven moet en niet normaal in zijn eentje naar de supermarkt kan - maar in veel meer gevallen slaat het volstrekt nergens op. Dit is er een van. Laten we de verontwaardiging - en aangiften - bewaren voor serieuze gevallen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten