Ontvoerde vrouw ontsnapt na tien jaar

Geen categoriemei 22 2014, 16:00
Zo zeg.
Het zal je maar gebeuren: 10 jaar van je leven weggevaagd.

Een 25 jarige vrouw uit Californië die tien jaar geleden werd ontvoerd, is levend en wel opgedoken bij de politie. Ze kon aan haar ontvoerder ontsnappen door op Facebook contact op te nemen met haar zus. De ontvoerder, Isidro Garcia (41), werd gearresteerd en onder andere beschuldigd van kidnapping en verkrachting. Volgens de politie begon Garcia het meisje seksueel te misbruiken toen hij een relatie had met haar moeder in 2004. In datzelfde jaar viel hij de moeder aan, drogeerde het meisje en sloot haar op in een garage.

Garcia is nog niet formeel aangeklaagd, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Hij dwong haar namelijk ook nog eens om met hem te trouwen (in 2007). Vervolgens maakte hij haar zwanger. De jaren daarna vertelde Garcia zijn slachtoffer continu dat haar familie haar had opgegeven en dat ze allemaal gedeporteer zouden worden als ze probeerde te ontsnappen.
Door het fysieke en psychologische misbruik durfde de vrouw niets te doen. Dat veranderde pas toen ze via Facebook in contact kwam met haar zus.
Die man moet de rest van zijn leven vastzitten en, indien mogelijk binnen de wet, worden gecastreerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten