Ouders geven kinderen (te) gekke namen

Geen categoriejan 14 2014, 14:00
Miquishadrion en Oluwatimileyin.
Ik ben heel erg blij met mijn naam. Ik ben genoemd naar mijn opa en de meeste mensen in Nederland weten hoe ze Herman moeten spellen. Bij Meijer gaat het regelmatig mis, maar als ik de namen van deze kinderen lees, mag ik niet klagen.

Er zijn ook ouders die erg creatief hebben nagedacht over de naam van hun kind. Zo zullen deze jongens waarschijnlijk vaak hun naam moeten spellen: Ar'Disianthony, Miquishadrion, Oluwatimileyin, QuiNHCy, Uchechukwu en Xzi'Jayno. En deze ouders hielden het wel heel kort: W, I, Cj en Oz.

Ook bij meisjes kunnen ouders er wat van:

De meeste meisjes zijn vorig jaar Tess, Sophie en Julia genoemd. Maar er zijn natuurlijk ook opvallende meisjesnamen. Wat te denken van Abhoney-Spechelley, Akkizsevde, Cedrixviënthely, Ivnohëangelly Ju-Rientelly Tiesienne Maria, Queen-Jayhlis, Saviëlle-Vayén of Solijana Tekle Musise He.

En dan zijn er ook nog ouders die hun kind Kip noemen. Of Adolf, Vriend, Witte en Provider. En ook vorig jaar werden er weer heel veel Mohammed's geboren. Overigens kent de naam Mohammed vele varianten, van Muhammed tot Mohamed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten