Pechtold-kopie Rutte vindt 'wees beschaafd!' oproep van hypocriete Asscher een "slap aftreksel" van "doe normaal"

Geen categoriefeb 10 2017, 21:00
Alexander Pechtold Jr. -- ik heb het dus over Mark Rutte -- is hartstikke boos op PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher. Die zou zijn 'Normaal. Doen' brief namelijk gewoon gekopieerd hebben.
Nu heeft Rutte er natuurlijk een carriere van gemaakt om anderen te imiteren. Ik bedoel maar, de man is echt een kruising tussen David Cameron, Nick Clegg en Alexander Pechtold. Hij heeft die drie mannen bestudeerd en hun hele voorkomen en manier van politiek bedrijven vervolgens geadopteerd. Op zich is dat wel vermakelijk omdat Pechtold natuurlijk maar wat graag zélf premier wil worden, maar steeds weer zijn meerdere moet erkennen in een slappe imitatieversie van zichzelf.
Hoe dan ook, diezelfde Rutte is heel boos op Asscher omdat die zogenaamd zijn "Normaal. Doen." verhaal heeft gekopieerd:

Premier Mark Rutte (VVD) noemt een open brief van onder anderen vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) een slap aftreksel van zijn eigen oproep om normaal te doen. Het origineel is beter, aldus Rutte in een commentaar op de advertentie met Asscher vrijdag op de achterpagina van de Volkskrant.

Wij schreven eerder vandaag al over dat hypocriete verhaal van die walgelijk politiekcorrecte BN'ers en PvdA'ers. In dat stuk schreven wij:

Met andere woorden, hun zogenaamde oproep tot “beschaving” is niets anders dan een veroordeling van rechtse politici en rechtse initiatieven. Het is een pleidooi voor méér macht voor Brussel, tegen een rationeel immigratiebeleid, en tegen een economische politiek waardoor er daadwerkelijk banen en welvaart gecreëerd worden. Het is een links initiatief van politiekcorrecte, socialistische raddraaiers die iedereen die er een andere mening op nahoudt wegzetten als racisten, fascisten, neo-nazi’s en erger.

En wat zegt Rutte -- de lijsttrekker (en premier) van de VVD -- over dat onzinverhaal van Asscher en co? Juist: dat het een slap aftreksel is van zijn eerdere oproep.
Daarmee geeft hij dus meteen toe dat zijn pr-verhaaltje óók een anti-rechts verhaal was en een pleidooi voor "meer macht voor Brussel, tegen een rationeel immigratiebeleid, en tegen een economische politiek" waarmee er banen gecreëerd worden. Dat is ongetwijfeld niet wat hij wilde toegeven, maar dat is wél waar zijn kritiek op neerkomt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten