Pistorius breekt tijdens voorlezing autopsieverslag

Geen categoriemrt 10 2014, 20:00
Braken.
Oscar Pistorius kon zichzelf niet in de hand houden toen het autoptieverslag voorgelezen werd van de dood van Reeva Steenkamp, de vriendin die hij vorig jaar doodschoot.

De paralympische atleet Oscar Pistorius, die terechtstaat wegens de moord op zijn vriendin Reeva Steenkamp, heeft maandagochtend verschillende keren moeten braken toen de wetsdokter het autopsieverslag van Steenkamp toelichtte.

Ik denk dat we onderhand kunnen stellen dat hij - hoe dan ook - ontzettend spijt heeft van zijn daad. Dit is namelijk wat er gebeurt als je je schuldig voelt; als hij een psychopaat was had hij er geen last van gehad.
Opeens begin je te begrijpen waarom zijn familie en die van Steenkamp nog altijd vrij close zijn. Voor beide kampen is het een enorm drama. Natuurlijk betekent dat niet dat Pistorius onschuldig is - hij zegt dat hij dacht dat het een inbreker was, maar het heeft er alle schijn van dat hij gewoon doordraaide en woedend begon te schieten - maar het maakt het verhaal wel nog dramatischer dan het al is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten