Problemen in Utrecht

Geen categorieaug 22 2011, 10:48
Ruzie in Utrecht.
Foeke Booy en Erwin Koeman lijken niet langer door een deur te kunnen. De technisch directeur van de Utrechtenaren zei gisteren dat de jongere Koeman moest ophouden met zeuren 'en aan het werk' moest gaan.
De trainer vond dat natuurlijk allerminst een prettige opmerking. Hij zei publiekelijk zijn mond te houden, maar er achter gesloten deuren wat van te zeggen. Op de vraag of hij na de vergadering die later vandaag gepland staat nog trainer van FC Utrecht zal zijn antwoordde hij dat niet te weten. "We kijken wel wat er gebeurt".
De ruzie tussen beide heren begon toen bekend werd dat Rodney Sneijder gehuurd zou worden door FC Utrecht. Koeman zei hier niet van op de hoogte te zijn gebracht. Hij werd opeens 'verrast' door de nieuwe aanwinst (die gehuurd wordt van Ajax).
Booy zegt dat dit onzin is; het moest allemaal wat sneller geregeld worden, maar Koeman was wel degelijk geinformeerd over Utrechts pogingen Sneijder in te lijven.
Je krijgt de indruk dat het hier vooral om een botsing van ego's gaat. Booy is de oude trainer van FC Utrecht, Koeman de nieuwe. De een denkt het ongetwijfeld allemaal beter te weten dan de ander.
En eigenlijk is dat best jammer. FC Utrecht is een mooie club.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten