Profeet-tutoyeren

Geen categoriejul 02 2013, 20:55
De laatste weken is er veel ophef ontstaan over de vraag of profeet Geert door Kamervoorzitter profeet Fred tijdens de plechtigheden rond de kroonswisseling wel of niet bewust uit de commissie van in en uit geleide is geweerd.
Profeet Geert is de laatste jaren immers geregeld in botsing gekomen met profete koningin Beatrix. Profete Beatrix is ook niet zo’n fan van profeet Geert. Het gerucht ging zelfs dat een foto van haar samen met profeet Geert als minister haar grootste nachtmerrie was. Nu trad profete Beatrix af ten gunste van profeet Willem-Alexander. Zou profeet Geert dan als nog naast profete Beatrix verschijnen?
In de Tweede Kamer spreken alle partijen er schande van. Profeet Geert zelf is woest.
Dan speelt er ook nog een ander facet. Zelf beweert profeet Fred dat hij absoluut geen kunstgrepen heeft uitgehaald. Maar er zijn echter profeten in zijn naaste omgeving die beweerden dat hij onlangs zelf anders beweerde. Zijn integriteit als voorzitter van de Eerste Kamer komt dus in het geding.
Nu tilt de VVD, na enkele schandalen, erg zwaar aan integriteit. Dat heeft dus profeet Mark in actie doen komen. In de Tweede Kamer vervult een partijgenoot van profeet Mark en profeet Fred immers ook de rol van Kamervoorzitter. Twijfels over de integriteit van Eerste Kamervoorzitter profeet Fred zou immers ook vragen doen kunnen rijzen over de integriteit van Tweede Kamervoorzitter profete Anouchka.
Profeet Fred is nu afgetreden als kamervoorzitter. Hij gaf als verklaring niet vanwege zijn rol bij de commissie van in en uit geleide maar puur vanwege de twijfels die gerezen zijn aan zijn integriteit als kamervoorzitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten