PVV-fractieleider verdedigt grote graaien

Geen categorieaug 28 2014, 15:00
'Woedend.'
Inmiddels heeft ook de PVV kennis genomen van het bericht dat hun grote gegraai wereldkundig is gemaakt. In een e-mail aan de pers schrijft PVV-fractieleider De Graaff:

Weerwoord Europese delegatieleider PVV inzake vergoedingsregeling Algemeen Dagblad

Fractie voorzitter De Graaff maakt zich kwaad over de suggestie dat de PVV leden in het Europees Parlement de maximale kantoorkostenvergoeding gebruiken.

Het geld moet worden besteed volgens de regels van het Europees Parlement om effectief te kunnen werken als parlementslid. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. Wij laten dit jaarlijks controleren door een accountant die tevens erop toeziet dat het onbestede bedrag wordt terug gestort.

Wij zullen de EU keihard blijven bestrijden en gebruiken daarvoor niet meer dan nodig is.

Laten we even de feiten op een rijtje zetten: de PVV denkt dus - om de EU keihard te blijven bestrijden - zo'n €4000 per fractielid extra nodig te hebben om tegen Brussel te vechten. Waar gaan ze dat absurd hoge bedrag - opgehoest door belastingbetalers - in vredesnaam aan uitgeven, dan? Meer etentjes met Farage, levensgrote billboards van Wilders naast de snelweg of door gewoon meer mensen om de payroll van Brussel te zetten?
Het weerwoord van De Graaff is dus helemaal geen echt weerwoord. Maar gewoon een poging alles onder het tapijt te vegen. Leuk geprobeerd, maar wij trappen er natuurlijk niet in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten