PVV stelt vragen over Elfrink

Geen categoriefeb 03 2014, 19:00
Terrorisme.
De PVV vindt het ook vreemd dat een raadskandidaat van de PvdA terrorisme goed lijkt te praten op Twitter en Facebook. Daarom heeft de partij vragen gesteld aan de minister van justitie, Ivo Opstelten.

Vragen van het lid Van Klaveren (PVV) aan  de minister van Veiligheid en Justitie over de steunbetuiging van een PvdA-raadskandidaat aan islamitische terreurorganisaties.

1.)
Bent u bekend met het gegeven dat een kandidaat PvdA-raadslid via Facebook steun betuigt aan islamitische terreurorganisaties (*)?

2.)
Deelt u de visie van de PVV dat het meer dan verwerpelijk is dat een potentieel volksvertegenwoordiger zichzelf linkt en steun betuigt aan moordende islamitische terreurgroepen zoals ISIS en Al-Nusra? Zo neen, waarom niet?

3.)

Is de betreffende PvdA-raadskandidaat nog aan andere islamitische terreurorganisaties gelinkt? Zo ja, aan welke organisaties en op welke wijze?

4.)
In hoeverre wordt door de link en steunbetuigingen van de betreffende PvdA-raadskandidaat opgeroepen tot geweld tegen christenen, joden, ongelovigen en andere niet-moslims?

(*) https://www.facebook.com/natasha.elfrink#!/natasha.elfrink/likes_other

Ik kijk uit naar de reactie van de heer Opstelten op deze vragen - en ook op de reactie van PvdA'ers in de Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten