Rapper 50 Cent heeft het helemaal gehad met Instagram

Geen categoriemrt 12 2016, 18:00
Rapper 50 Cent die eigenlijk Curtis Jackson heet, heeft het helemaal gehad met Instagram.
De reden? Een foto die hij op het sociale netwerk zette heeft ervoor gezorgd dat hij ernstig in de problemen is gekomen.
In juli vorig jaar vroeg 50 Cent faillissement aan. Hoewel dit altijd een bijzonder grote tegenvaller is voor een ondernemer is het ook een manier om van schulden af te komen. Zo heeft Donald Trump in het verleden maar liefst vijf keer faillissement aangevraagd voor zijn ondernemingen. Daarbij schept hij er regelmatig over op dat, hoewel dit zijn zakenpartners en banken die hem financieel steunden flink wat geld heeft gekost, hij er zelf niet echt op achteruit ging. Hij noemt dat een 'goede deal.'
Hoe dan ook, 50 Cent wil dus ook graag failliet verklaard worden zodat hij daarna weer lekker door kan gaan met zijn zakenleven. Weg schulden, tijd voor een schone lei.
Op zich niet slecht gedacht, maar er is wel een probleem. Ondanks het feit dat hij bankroet zegt te zijn postte hij onlangs namelijk een foto op Instagram waardoor de rechter het merkwaardige idee heeft dat hij stiekem nog altijd stinkend rijk is:
https://www.instagram.com/p/BCGj3xZMLwS/?taken-by=50cent&hl=en
Voor de rechter verdedigde 50 Cent zich door te stellen dat het nepgeld was. Hij had de foto gemaakt omdat hij zijn imago van 'rijke rapper' in stand wilde houden.
Prima excuus, maar helaas is er een probleempje: het is illegaal om nepgeld te maken. En dus stond de Amerikaanse FBI ineens bij hem op de stoep.
Daarom heeft 50 Cent besloten om zijn account niet meer zelf te gebruiken. Hij heeft het wachtwoord gegeven aan een medewerker die het account vanaf nu alleen maar gaat gebruiken om bepaalde merken van 50 Cent te promoten. Voor de rest wordt er dus niets persoonlijks meer gedeeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten