Rapper Kempi misdraagt zich weer

Geen categorieaug 04 2012, 21:00
De Eindhovense rapper Kempi heeft de nacht van donderdag op vrijdag doorgebracht in een politiecel. Hij had agenten namelijk beledigd:

De 26-jarige rapper, die in zijn muziek veelal verhaalt over zijn criminele verleden maar de laatste jaren het rechte pad gevonden leek te hebben, werd aangesproken door agenten omdat hij in de Weimarstraat dubbel geparkeerd stond. Hij had nog twee boetes openstaan en moest mee naar het bureau. Daar beledigde hij de agenten en liet hij zich denigrerend uit over hun salaris, waarop hij in de cel werd gegooid.

Het ergste is nog wel dat dit soort types vereerd worden door de jeugd, alsof ze ware helden zijn.
Voor u denkt 'misschien een eenmalige misstap', stel ik voor dat u de Wikipedia-pagina over deze man even leest. Kerncitaat:

Kempi werd geboren in Helmond en groeide als middelste van zeven kinderen op in de Eindhovense Edisonbuurt, gelegen in de achterstandswijk Woensel-West. Als tiener zat hij op een school voor moeilijk opvoedbare kinderen en kwam hij in de criminaliteit terecht. Zijn strafblad raakte gevuld met verschillende gevangenisstraffen, onder meer voor het dealen van cocaïne en heroïne.

Tsja.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten