Rijkste hond ter wereld is niet meer

Geen categoriejun 10 2011, 11:29
Gelukkig voelde ze er weinig van. Geen centje pijn.
Het hondje Trouble overleed volgens De Telegraaf al in december vorig jaar. Tot vandaag werd haar dood echter stil gehouden (waarom is ook mij een raadsel).
Trouble werd de rijkste hond ter wereld toen haar bazin (Leona Helmsley) in 2007 overleed en haar 12 miljoen dollar achterliet. Een rechter vond het prima dat er goed voor d'r gezorgd zou worden, maar vond 12 miljoen iets te ver gaan. Vandaar dat hij 10 miljoen weggaf aan goede doelen.
De laatste jaren van haar leven had Trouble het fantastisch; ze werd verwend tot op het bot. Zo spendeerden haar verzorgers in Florida bijvoorbeeld 100.000 dollar per jaar aan speciale voeding, wat natuurlijk geserveerd werd op zilveren en porseleinen schalen. Daarnaast had Trouble een eigen bewaker die ervoor moest zorgen dat ze niet ontvoerd of vermoord werd.
Hoewel er duidelijk een steekje loszat bij Helmsley moet dit soort idiotie natuurlijk gewoon legaal zijn. Het geld was van Helmsley. Als ze opdracht gaf om het na haar dood ritueel te verbranden had de rechter dat te respecteren. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten