Rob Ford opgenomen in afkickkliniek

Geen categoriemei 10 2014, 17:00
Verstandig.
Het zou te laat moeten zijn om zijn politieke carriere voorlopig te redden, maar dit is desalniettemin buitengewoon verstandig:

De omstreden burgemeester van de Canadese stad Toronto, Rob Ford, heeft zich inderdaad laten opnemen in een afkickkliniek. Dat zei de instelling waar hij heeft aangeklopt gisteren tegen de Canadese omroep CBC News. Ford meldde eind april dat hij hulp zou gaan zoeken voor zijn alcoholprobleem, maar het was sinds dat moment onduidelijk waar hij was.

Hij had dit natuurlijk al veel eerder moeten doen. Het is duidelijk dat hij allerlei verslavingsproblemen heeft waardoor hij zijn werk niet goed kan doen. Als hij nou een soort van Churchill-verslaafde was, a la, geen punt. Jammer genoeg voor hem is dat absoluut niet het geval. Hij kan duidelijk niet omgaan met zijn verslaving waardoor zijn hele stad eronder lijdt.
Voor de rest moet hij zich natuurlijk helemaal terugtrekken uit de politiek tot hij zijn zaakjes goed op orde heeft.
Beter gezegd: als Toronto het accepteert dat hij zich nog langer burgemeester mag noemen is die stad geen knip voor de neus waard. Gooi hem eruit en zet 'em vervolgens voor zijn eigen nut een paar jaar vast in een kliniek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten