Roemer trekt boetekleed aan

Geen categorieaug 30 2012, 8:00
Nu al?

SP leider Emile Roemer trekt het boetekleed aan na het forse zetelverlies. “In het debat met Rutte bij RTL heb ik het niet goed gedaan”, zo geeft hij toe aan EenVandaag. Roemer zegt te zijn geschrokken van het virtuele zetelverlies en zoekt de fout bij zichzelf. “Daar schrik ik van. Misschien ben ik te aardig gebleven. De komende tijd moet ik toch duidelijker maken waar we voor staan. Ik was uit het veld geslagen. Ik was op alles voorbereid maar niet op politici die glashard ontkennen wat in hun verkiezingsprogramma staat. Ik heb nu wel een wijze les gehad.”

Ga toch fietsen man! Na het debat heeft iedereen kunnen lezen dat jij je vergiste in de cijfers én dat je gewoon keihard loog (over armen die steeds armer zouden worden). Dan kun je wel zeuren over wat er al dan niet in het VVD-program staat, maar misschien dat je verder komt als je de volgende keer gewoon eens de waarheid vertelt? Is dat geen goed idee?
Overigens verwacht ik dat Roemer na 12 september het boetekleed nog een keer mag aantrekken - als de SP met 22 zetels eindigt, in plaats van met de 30 die de partij op dit moment krijgt volgens de peilingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten