Ruzie binnen islamitische partij Den Haag

Geen categoriefeb 17 2014, 20:30
Ze vechten elkaar de tent uit.
De islamitische Partij van de Eenheid van lijsttrekkers Abderazak Khoulani en ex-PVV'er Arnoud van Doorn wordt beschuldigd van fraude door oud-fractievertegenwoordiger, voormalig secretaris en tevens imam Muhammet Yilmaz. Yilmaz, die de partij samen met anderen heeft opgericht, beschuldigt Khoulani tevens van het indirect bedreigen van hem. Ik citeer een bericht van Demetnu.nl, die er het fijne van weten:

De afgelopen tijd is een grimmige sfeer ontstaan tussen hem en de PvdE-lijsttrekker Khoulani. Zo ernstig zelfs dat de situatie ‘onhoudbaar’ is geworden aldus Yilmaz. ‘Ik kon het niet meer aan en had me ziek gemeld’ staat te lezen in de aangifte van Yilmaz. Na zijn ziekmelding zou Khoulani de ‘ontslagprocedure’ hebben ingezet om hem daarna ook te verwijderen als secretaris van de partij.

En dat laatste was niet terecht, aldus Yilmaz in zijn aangifte, waarin hij beweert dat de voorzitter van de partij valsheid in geschrifte heeft gepleegd om hem uit de partij te kunnen werken. Bovendien neemt nu een familielid van Khoulani de functie van secretaris waar. Een sterk staaltje nepotisme dus. En als er inderdaad geknoeid is met documenten en handtekeningen, dan hebben ze een probleem bij de Partij van de Eenheid.
Of moet ik zeggen, de Partij van de Tweestrijd? Wat is dat toch met islamitische partijen en ruzies? Op de een of andere manier lukt het ze niet de gelederen gesloten te houden en op een normale manier met elkaar om te gaan. Islamitische partijen gaan altijd ten onder aan intern gedonder, vaak sneller dan de LPF-fractie in de Tweede Kamer naar de verdommenis ging na de moord op Pim Fortuyn.
Aan de ene kant is het goed dat de partij van Khoulani en Van Doorn op nul zetels in de Haagse peilingen staat, aan de andere kant is de Partij van de Eenheid nou juist zo'n partij die zetels van de PvdA kan afsnoepen in Haagse allochtonenwijken als Schilderswijk en Transvaal. Jammer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten