Seksfilmpjes leerlingen gaan rond op school

Geen categoriesep 25 2014, 14:00
Niet best.

Bij twee scholen in Geldrop en Bladel gaan filmpjes rond van leerlingen die seksuele handelingen verrichten. In één geval gaat het om een meisje uit de brugklas. Dat meldt onder meer het Eindhovens Dagblad. Het meisje zit op het Pius X-College in Bladel. Haar ouders hebben aangifte gedaan. Deze video gaat sinds sinds het begin van de maand rond onder leerlingen. Een van hen zag de video langskomen en waarschuwde direct een docent, die daarna de ouders van het meisje informeerde.

Aangenomen dat de meisjes de video's zelf hebben opgenomen of dat iemand anders dat met hun toestemming heeft gedaan moeten we onszelf de vraag maar eens stellen wat er in vredesnaam aan de hand is met de cultuur van de jeugd. Seksualisering begint steeds jonger... en nu maken ze ook nog eens opnames van zichzelf/van anderen.
De ouders van de betrokken leerlingen moeten er niet alleen voor zorgen dat verspreiders gepakt worden, maar het lijkt me ook buitengewoon verstandig dat ze eens een goed gesprek hebben met hun kroost.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten