Sherwood zeurt over De Boer

Geen categoriemei 01 2014, 19:00
Tottenham.
Kan die man ophouden met zeuren? Iedere keer dat iemand iets zegt over zijn mogelijke opvolger hangt hij weer een huilverhaal op.

Manager Tim Sherwood van Tottenham Hotspur is niet blij met de uitlatingen van Frank de Boer. De coach van Ajax liet dinsdag weten dat hij was benaderd door de Engelse club om komend seizoen bij de Spurs aan de slag te gaan. Tottenham ontkende een dag later dat het contact met De Boer of Ajax had opgenomen. 'Als clubs en coaches zeggen dat ze door Tottenham zijn benaderd, dan is dat teleurstellend. Maar ergens worden hier leugens verteld', zei Sherwood vandaag tegen SkySports.

Tottenham is ook wel bizar bezig. We weten dat er een aantal trainers benaderd zijn door de Londense club, maar de clubleiding doet net alsof hun neus bloedt. Welnee, er is niets aan de hand, er wordt met niemand gesproken, het is allemaal onzin.
Hou daar toch mee op. Geef gewoon toe dat je op zoek bent naar een opvolger en voila, niemand hoeft zich daar nog druk over te maken. Behalve Sherwoord natuurlijk, maar die zeurpiet doe dat hoe dan ook toch wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten