Sochi, beste winterspelen ooit!

Geen categoriefeb 25 2014, 11:42
Sochi,
beste winterspelen ooit.
Bij dwdd, nieuwsuur, en penw hebben ze de maanden voor de spelen niets anders gedaan dan uitzending na uitzending proberen om Rusland, en de komende spelen te bashen.
Het was te duur, de homo's werden te pas, en te onpas in elkaar geslagen, en er zouden door moslimvrouwen, de zogenaamde zwarte weduwen, aanslagen worden gepleegd.
Ga er niet heen, want je komt in een kist terug was de boodschap.
Net voor de opening van de spelen pakten bovengenoemde televisieprogramma's nog een keer uit. De hotels waren helemaal nog niet klaar, en het zou nog één grote bouwput zijn. Uit de koude kraan kwam warm water, uit de warme kraan kwam koud water, als je de wc doortrok ging het licht aan, en nog veel meer van die onzin.
Toen begon de openingsceremonie. Werkelijk fantastisch! Het enige wat mis ging was een Olympische ring die niet open ging. Nou, dat heeft Putin geweten. De NOS heeft er nog net geen speciaal bulletin aan gewijd. Het is wel op de avond zelf, en de dag erna, ik denk zo'n 30 keer op tv herhaald. Oh oh oh, wat een verschrikkelijke klootzakken die Russen, hahahahaha, kunnen niet eens een ring open laten gaan. En ja, nog veel erger, de redactie had in een persco gezegd dat wij daar niet zo zwaar aan moesten tillen. De Russische kijkers zelf hadden er niets van mee gekregen, want er waren beelden uit de repetitie voorgeschoteld. Pure propaganda!
Ook al zoiets raars. Wist de redaktie dan al dat die ringen mis zouden gaan??
Ik heb tijdens de spelen niet één sporter horen klagen, en geloof mij, ik heb zo'n beetje alles gezien.
Soms komt het wel eens goed uit dat er gaten vallen in mijn werkzaamheden omdat in NL, Polen, Bulgaren, en Roemenen vrij mogen werken tegen afbraak tarieven. Maar dit even terzijde, want de EU is fantastisch, en Rusland is bad.
Het was in Sochi 's middags vaak heel mooi weer, met als gevolg, smeltende sneeuw. (maar dat kwam dan weer door Wilders). En hup, daar trok een camerateam de bergen in, om te proberen de atleten hier iets negatiefs over te laten zeggen. Maar die lieten steeds in koor weten dat het hen niet had benadeeld.
Verdomme, dachten ze bij de NOS, wat nu gedaan??
Tot overmaat van ramp waren voor Nederland deze spelen ook nog eens de meest succesvolle ooit, en "we" gaan dat ook niet snel meer overtreffen, denk ik.
Nou ja, dan hopen dat de sluitingsceremonie volledig de mist in gaat. Maar dat gebeurde ook al niet. Het waren kortom, DE BESTE WINTERSPELEN OOIT. Helaas kon IOC baas Bach dit niet over zijn lippen krijgen tijdens zijn afsluitende speech.
Ai, helemaal niets aan te merken dus op die Russen. Dan maar een item over de kosten, en de accommodatie, die na de spelen achterbijft. Van alle arena's werd de prijs genoemd. Maar het ergste was toch wel die dure snelweg naar Sochi. 6 mld heeft dat grapje gekost, en vrienden van Putin hebben daar flink aan verdiend! (het lijkt de EU wel) En dan die hotels, met samen 20.000 bedden.
Nou, je had de NOS cs. eens moeten horen als er ook maar één persoon geen slaapplaats had kunnen vinden. Dan was er uit Nederland een speciaal camerateam met een privé jet, geflankeerd door 2 F16's opgestegen om hier zo snel mogelijk kond van te doen. Maar als die snelweg er nu niet had gelegen? De wereld zou te klein zijn geweest!!
Oké, de spelen waren duur. Misschien té duur. Maar gaat het hier, binnen de EU anders dan?
Vergeleken bij wat er voor (belasting) geld door de EU over de balk wordt gesmeten, is die 50 mld voor de spelen klein bier.
Alleen al Nederland maakt het bonter met het over de balk kieperen van onze aardgasbaten! Ook in Europa worden allerlei stompzinnige projecten gefinancierd. En net als de Russische bevolking, hebben ook de burgers van de EU hier niets over te zeggen. Mond houden, en betalen.
P.S.
Ik had ergens gelezen dat Putin de moslimwereld had gedreigd dat hij Mekka met de grond gelijk zou maken indien er terroristische aanslagen, door Zwarte Weduwen of ander moslimgespuis, zouden worden gepleegd. Ik weet niet of het waar is, en als ik lieg lieg ik in commissie, maar als het waar is heeft het geholpen.
Putin weet namelijk wel hoe hij de Moslimwereld moet bestrijden. Oog om oog, dat is de enige taal die terroristische moslims spreken.
Putin is zo gek nog niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten