Socialistische Populisten haten succesvolle miljonairs

Geen categoriejun 23 2011, 18:23
Het PGB is een lastig onderwerp. Er is veel onbegrip en er wordt veel misinformatie door de oppositiepartijen verspreid in samenhang met onhandig optreden van het kabinet. Iedereen in Nederland moet bezuinigen, dus ook in de zorg. De zorg geeft meer uit dat het krijgt en overschrijdingen zijn aan de orde van de dag. Dat er dus naar het PGB gekeken wordt is redelijk normaal. Defensie moet extra bezuinigen omdat de zorgsector haar zaakjes niet goed op orde heeft. De minister stelde dan ook terecht dat er door het mismanagement in de zorg soldaten worden ontslagen:

'Ik wil naar een systeem waarin iedereen zelfstandig kan zijn. Ik wil dat het in orde komt. We moeten met z'n allen zorgen dat het goed komt.' Een belangrijk doel van de staatssecretaris is het tegengaan van het 'oneigenlijk gebruik' van het pgb. 'Er worden soldaten ontslagen, omdat ik te veel uitgeef', verdedigde de staatssecretaris haar bezuinigingsplannen. 'Kijk dan eens naar de stijging van het aantal miljonairs in Nederland' riposteerde de SP, die het geld liever bij hen wil halen.

En daar hebben we de populisten van de SP, gaat het even niet lekker dan moet je het geld volgens deze socialisten maar bij de miljonairs weghalen. Gaat er de volgende keer iets mis is de oplossing van de SP waarschijnlijk weer "de miljonairs, of de JSF, ook zo'n kortzichtig socialistisch populistisch antwoord.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten