Steve Wozniak: Windows Phone is top!

Geen categoriemei 01 2012, 8:00
Verrassend.
De grote man achter Apple, samen met Steve Jobs, Steve Wozniak, is onder de indruk van Windows Phone. Volgens de tech-guru is deze mobiele telefoon (hij gebruikte de Nokia Lumia) beter dan smartphones die gebruik maken van Android:

Volgens Wozniak is Windows Phone zonder twijfel beter dan Android, dat hij beschrijft als ‘ongemakkelijk’ en ‘lelijk’ vergeleken met zijn nieuwe speeltje. Hij noemt zijn toestel niet bij naam, maar de kans is groot dat het gaat om de Nokia Lumia 900, die onlangs op de Amerikaanse markt werd geïntroduceerd. Hoewel Wozniak wel vindt dat het gebrek aan apps de bruikbaarheid van het Windows Phone-platform in de weg zit, zou hij het aanraden in plaats van Android. “Ik heb ook het gevoel dat Steve Jobs misschien is gereïncarneerd bij Microsoft, omdat veel van wat ik zie en voel aan deze telefoon me doet denken aan veel geweldige Apple-dingen”, zegt hij.

Eerder zei hij ook al dat Android behoorlijk goed was, wat inhoudt dat hij echt onder de indruk is van de Lumia; niet zozeer qua specificaties, maar wel qua look and feel.
Het zou echt bijzonder verrassend zijn als Nokia en Windows een enorme comeback maken (voor die laatste geldt natuurlijk geen comeback, omdat Windows nooit een grote rol heeft gespeeld in de smartphone-markt, maar dat terzijde).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten