Tim Kuik is eigenlijk maar een sneu mannetje

Geen categorieaug 17 2013, 15:00
Brein.
Tim Kuik, de grote man van Stichting Brein, is eigenlijk maar een sneue vent. Zie hier zijn reactie op de nieuwe browser van The Pirate Bay:

Nieuws uit uw 'straatje': The Pirate Bay vierde zijn tiende verjaardag deze week met de lancering van PirateBrowser. U zei eerder deze week al dat dit geen indruk op u maakte. Binnen drie dagen is de browser al meer dan 100.000 keer gedownload. Denkt u er nog steeds zo over?
'Nee. Honderdduizend downloads. Wereldwijd. Volgens The Pirate Bay zelf. Whatever. Wij hebben hackers ernaar laten kijken, en die nieuwe browser blijkt niet alleen erg traag te zijn, maar ook onveilig. Bovendien hebben wij zelf eerder al berekend dat het Nederlandse gebruik van The Pirate Bay met 80 procent gedaald is. Dat trage browsertje gaat geen verschil maken. Ik denk dat veel gebruikers het al weer aan de kant zetten na het één keer gebruikt te hebben.'

Wat moet je eigenlijk met zo'n reactie? Het is puur afgeven op, een beetje denigrerend over je 'vijand' doen, en dat is het dan wel. Wat Kuik daarmee hoopt te bereiken is mij een raadsel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten