Tottenham wil Louis van Gaal hebben

Geen categoriedec 23 2013, 11:00
Leuk.
Tsja, dit is best aardig voor Van Gaal, toch?

Tottenham Hotspur wil Louis van Gaal aanstellen als hoofdtrainer. De NOS heeft dit uit betrouwbare bron bevestigd gekregen. Engelse media speculeren inmiddels volop over de aanstelling.

Tottenham wil Van Gaal het liefst per direct aantrekken, waarbij volgens de club uit Londen een combinatie met het werk als bondscoach mogelijk is. Als Van Gaal pas na de zomer zou willen komen, stelt de club een interim-manager aan.

Misschien dat Tottenham een leuke ploeg is voor Van Gaal om in Engeland aan de slag te gaan. Eerder schreef ik dat Tottenham geen goede ploeg zou zijn voor Frank de Boer, maar dat komt omdat hij na Ajax de stap moet maken naar de absolute topclubs. Van Gaal heeft die topclubs al gehad. Voor hem zou het gewoon erg leuk zijn om een Engelse ploeg te trainen.
Overigens heeft Van Gaal zelf al aangegeven, nadat deze geruchtenstroom op gang kwam, dat hij Engeland zeker ziet zitten, maar hij sluit uit dat hij dat van de winter al doet. Als het aan hem ligt vertrekt hij volgende zomer dus pas naar Londen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten