Vader vermoordt zoon

Geen categoriedec 03 2011, 19:00
Omdat 'ie niet naar de Olympische Spelen mocht.
U denkt ongetwijfeld: die Van der Galien maakt een grap! Helaas, was het maar waar:

Achter de dubbele moord in Badhoevedorp en de zelfmoord in Zaandam gaat een droevige familiegeschiedenis schuil rond een topatleet. Alles wijst erop dat vader Henk de Vos (69) zijn vrouw Tony (68) en zoon Bas (36) om het leven bracht, omdat hij niet kon verkroppen dat zijn zoon nooit de Olympische Spelen zou halen.

Het ging blijkbaar volgens plan met Bas, totdat hij een knieblessure opliep. Opeens spatte de Olympische droom in duigen. Vaderlief kon dat niet verkroppen en slachtte zijn vrouw en zijn zoon af. Daarna sprong hij zelf van een flatgebouw.
De manier waarop Bas en Tony om het leven zijn gekomen moet uiterst verschrikkelijk zijn. Hun lichamen waren zo toegetakeld dat ze alleen geidentificeerd konden worden door een gebitsanalyse. Het was blijkbaar zelfs onmogelijk om het geslacht van beide te bepalen.
Een vreselijk verhaal, natuurlijk. Wat het allemaal zo mogelijk nog vervelender maakt is dat Henk niet gestraft kan worden (niet door ons, mensen in ieder geval) voor zijn vreselijke misdaad.
Afbeelding: Photobucket.com.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten