Van Hanegem niet onder indruk van Kazim Kazim

Geen categoriesep 06 2014, 13:00
Wie wel?
Willem van Hanegem is niet te spreken over de nieuwste aanwinst van Feyenoord: Colin Kazim-Richards, ook wel Kazim-Kazim genoemd.

 Van Hanegem zag een samenvatting van dat duel. "Ik heb dat beertje 'Beertje Colargol' ook zien spelen", zei de Kromme in gesprek met RTV Rijnmond over de Engelse Turk. Beertje Colargol was een fictief beertje uit een Franse kinderboekenreeks uit de jaren '70. "Hij deed mij echt aan Beertje denken, hij loopt ook een beetje zo. Vroeger hadden die jongens van mij speelgoed, dat vanzelf weer overeind kwam als je het neergooide", lachte Van Hanegem. "Ik dacht bij Kazim: dat kan toch geen voetballer zijn of ben ik nou gek?"

Helaas voor Feyenoordfans is hij dat wel. Als 'ie nou, zeg, een assistent of iets dergelijk was kon je zijn aanwezigheid in Rotterdam nog tolereren. Maar als voetballer? Als man die 'Feyenoord kampioen' moet maken?
Feyenoord wist vorig jaar al dat Pelle en andere toppers aan het einde van het seizoen zouden vertrekken. Juist daarom is het nauwelijks te bevatten dat ze niet tijdig goede opvolgers hebben gezocht en nu genoegen moeten nemen met spelers als Kazim.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten