Verraad

Geen categoriejul 26 2014, 6:59
Het ministerie van BZ heeft een half miljoen euro beschikbaar gesteld voor hulp in de Gazastrook. Dit bedrag ontvangt het Rode Kruis (zal daar wel halve maan zijn) en deze organisatie legt er nog eens 30.000 euro bij voor hulp aan de Palestijnen. Dit is het ultime verraad aan het Joodse volk. Zij zijn blijkbaar geen hulp nodig.
Gezien de ontwikkelingen in Nederland waarmee in demonstraties met ISIS- en nazivlaggen wordt dedweept en niet tegen opgetreden wordt kan ik alleen maar zeggen dat de nederlandse overheid, de ambtenaren en een groot deel van de nederlandse bevolking de geschiedenis laat herhalen waarbij net zoals in de jaren 30 je Joodse buren niet meer veilig zijn omdat ze elk moment aan de Islamieten en hun handlangers uitgeleverd zullen worden. In het verleden is hier al meerdere malen voor gewaarschuwd, maar men blijft blind en doof.
Stel ik organiseer een demonstratie waarin geroepen wordt: Dood aan de Islamieten. Zou de nederlandse overheid dat ook oogluikend toestaan? Denk het niet. Gezien de recente ontwikkelingen weet ik zeker dat onze beleidsmakers ons (de Joods-Christelijke bevolking) allang uitgeleverd hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten