Vertonghen waarschijnlijk naar Tottenham

Geen categoriemei 02 2012, 12:00
"Een droom".
Jan Vertonghen gaat na dit seizoen waarschijnlijk naar Tottenham Hotspur. De ploeg van Rafael van der Vaart wil de Belg graag inlijven; hij zou ze in staat stellen om een serieuze contender te worden in de Champions League.

Het Amsterdamse managementbureau Nakhli Mondial voert namens Vertonghen gesprekken met Tottenham Hotspur. Directeur Mustapha Nakhli heeft dat gisteravond bevestigd. Nakhli wilde niet ingaan op het aantal clubs dat zich in de afgelopen periode heeft gemeld voor de man, die op het punt staat om te worden uitgeroepen tot voetballer van het jaar in Nederland. Wel erkent hij dat de interesse vanuit het buitenland enorm is. Dit seizoen zaten naast Tottenham ook Arsenal, Manchester City en Newcastle United op de eerste rij. "Jan heeft enkele droomclubs, die voor hem heel speciaal zijn. Voetballen in de top van de Premier League is iets waar hij altijd op heeft gehoopt.’’

Nu vind ik Tottenham niet meteen de mooiste club van Engeland, maar ach, slecht is het niet om voor de Spurs te spelen. En wonen in Londen? Ach, ik kan ergere dingen bedenken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten