Video: Thierry Baudet veegt de vloer aan met minister Eric Wiebes (VVD natuurlijk)

Geen categoriejan 18 2018, 9:00
Schitterende beelden.
Het gebeurt niet zo heel vaak, maar soms kan een normaal mens echt van de politiek genieten. Zulks was het geval eergisteren, toen Thierry Baudet minister Eric Wiebes even aanpakte in verband met de boringen en de daarmee gepaard gaande schade in Groningen.
Wiebes, die eigenlijk gewoon een accountant had moeten zijn bij een autodealer, kreeg te horen van Baudet dat hij veel te weinig daadkracht had... en vervolgens dat er maar één ding opzat voor hem: voor 1 juli Groningers schadeloos stellen. Doet hij dat niet dan moet de minister wat Baudet betreft "wieberen."
Je moet de video van het debat echt even kijken -- of op zijn minst naar de audio luisteren. Wiebes gaat namelijk écht keihard af. Baudet laat geen spaan van hem heel, en het enige dat de minister kan doen is stotteren en hakkelen dat hij het allemaal in 'goed overleg' wil doen. Oh ja, en iets over 'protocollen.'
Het bewijst maar weer dat het grootste probleem van het kabinet Rutte-III is dat heel veel ministers te licht voor hun taak zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten