Vreemd. Islamofiele gristen-fascisten noemen Johannes de Besnijder niet in hun rapport "Gedeelde Waarden".

Geen categoriemei 20 2013, 17:48
In het CDA rapport “gedeelde waarden” (tussen de christelijke gelovige Ubermensch en de islamitische gelovige Ubermensch) is de volgende logica opgetekend (pag. 21).
“De islam erkent de Bijbel als openbaring, maar met een voorbehoud, namelijk dat de Koran de definitieve en volkomen openbaring van God is. Veel moslims volgen die lijn, anderen huldigen de opvatting dat de Bijbel het heilige boek van de christenen is, niet meer en niet minder. De eersten kunnen bezwaar hebben tegen een aantal Bijbelse verhalen en visies die afwijken van of indruisen tegen wat in de Koran staat. Maar dit neemt niet weg dat de Koran onder de vele profeten aan drie van hen een bijzondere plaats toekent als boodschappers van God: Mozes, Isa (Jezus) en Mohammed. Daarom kunnen veel moslims de Bijbel – toch – als één van de heilige boeken aanvaarden.”.
Je bent nu eenmaal een islamofiele christen of je bent het niet. Dat Mozes en Jezus in het sprookjesboek de koran zijn genoemd als “profeten” is natuurlijk een gedrocht. Het sprookje over Mozes met de vermeende slavernij en uittocht uit Egypte en Israël als het door God beloofde land voor de Joden is door Mohammed namelijk vrijwel letterlijk overgenomen in zijn koran. Maar het aantal moslims die om religieuze redenen pro-israël (dus nogmaals pro-Israël) zijn zijn op één hand te tellen. De Jezus uit de koran is totaal niet de Jezus uit de bijbel. Zo wordt Jezus, dit keer als Jodenhater, ook vermeld in Mein Kampf.
Nu ontbreekt er naast Mozes en Jezus, genoemd in het CDA rapport, natuurlijk nog een “profeet” die de bijbel en de koran gemeen hebben: namelijk Jahjah, of te wel Johannes de Besnijder (Johannes de Doper voor de niet islamofiele christen).
Het wachten is op een CDA rapport om naast moslims vooral ook vrouwen lid te laten worden van het CDA. Johannes de Besnijder was immers vooral bij de vrouwtjes erg populair.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten