VS bereidt raketaanval op Assad voor

Geen categorieaug 24 2013, 13:00
Vreemd.
Goh, je zou bijna denken dat Obama alleen maar een excuus nodig had om Assad aan te vallen zeg:

Het Amerikaanse ministerie van Defensie is begonnen met de voorbereidingen voor een raketaanval op legertroepen van de Syrische machthebber Bashar al-Assad. Dat meldt CBS News. Oorlogsschepen in de regio zouden al het bevel hebben gekregen om langeafstandsraketten in gereedheid te brengen. Een van de marineschepen was klaar met zijn missie en zou terugkeren naar zijn thuisbasis in de VS, maar blijft langer op locatie.

Let wel: het is dus nog steeds niet bewezen dat Assad inderdaad gifgas heeft ingezet in zijn strijd tegen de extreem-soennitische rebellen. Niemand weet of hij daar inderdaad schuldig aan is; daar moet eerst onderzoek voor worden verricht. Het zou zomaar kunnen dat het gas toebehoorde aan de rebellen; dat zij het ofwel per ongeluk dan wel heel bewust hebben laten afgaan toen Assad die buurt aanviel. 
We hebben een goed onderzoek nodig om te kunnen bepalen wat het geval is. Obama wacht daar echter niet op. Welnee, die stuurt zijn Oorlogsschepen meteen naar Syrië; aanvallen jongens!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten