Waarom ging het mis met al-Hamdaoui?

Geen categoriefeb 03 2012, 13:02
Whodunnit?
Een buitengewoon lezenswaardige column in het AD over de affaire al-Hamdaoui. Of Ajax-FiorentinaGate, zo u wil:

Moet je ze in Florence nu over Ajax horen. Want zo zout als met de afgeketste transfer van Mounir El Hamdaoui heeft technisch directeur Pantaleo Corvino het naar eigen zeggen nooit gegeten. Die begreep er helemaal niets meer van toen Ajax de door alle partijen ondertekende transferovereenkomst dinsdagavond weliswaar terugfaxte naar Florence, maar dat een half uur ná het verstrijken van de transfer-deadline deed? En toen is Corvino inderdaad op z'n Italiaans uit zijn vel gesprongen.

De vraag is: wie is er verantwoordelijk voor deze idiotie? Ajax geeft de spits in kwestie de schuld, die wijst met het beschuldigende vingertje op zijn beurt naar Ajax, en Corvino zegt dat Danny Blind de schuldige is. Whodunnit? Wie heeft het gedaan?
Overigens zou het mij niet verbazen als het inderdaad Blind is die deze fout heeft gemaakt. Die man is eigenlijk nergens goed in. Hij maakt er al tijden een potje van. Laat hem alsjeblieft op zoek gaan naar een andere baan, want voor Ajax is hij volstrekt nutteloos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten