We gaan merken dat het goed gaat met Nederland, aldus Rutte

Geen categorieaug 21 2018, 20:00
Komt Rutte weer met een stoere uitspraak hoor. Hij belooft dat Nederlanders zullen gaan merken dat het goed gaat met dit land. Via de Telegraaf.
We wachten allemaal nog steeds op die duizend euro maar dít keer belooft Rutte het écht. Hoe precies wil hij nog niet zeggen maar we moeten onder andere zoeken in de richting van defensie en ouderenzorg. Defensie licht hij toe met de zin: "De regering zit er om te zorgen dat het land veilig is.”
Premier Rutte zei vandaag in informele sfeer tijdens de 'heidag' dat er een behoorlijke koopkrachtstijging wordt waargenomen volgens verwachtingen van het CPB. Rutte wil kijken of dit nog meer kan toenemen maar geeft wederom geen details.
Als hij daadwerkelijk wil gaan inzetten op ouderenzorg en defensie komt dat in de praktijk waarschijnlijk neer op wat meer verpleegsters her en der en wat meer uitrusting voor onze militairen. Met enorme bedragen smijten kan hij zich niet veroorloven, helemaal niet door dat gezeik met die dividendbelasting. Al met al klinkt het dus als een loze belofte en in het beste geval ervaart een kleine groep Nederlanders een leuk meevallertje waar vervolgens in de verkiezingen mooi mee kan worden gescoord.
Hij kan zich beter bezighouden met zichtbare resultaten en niet van die stoere beloftes doen want hij zet zichzelf nu op voor een vernedering, óf ik zit er totaal naast en hij gaat ons allemaal verrassen met flink wat tanks, vliegtuigen en extra kopjes koffie voor opa en oma!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten