Website tegen Wilders; oppositie heeft niets te melden

Geen categoriefeb 21 2011, 14:00
De PVV van Geert Wilders is weer eens slachtoffer van een internetcampagne van mensen die het beter weten. Na het valse PVV-Friesland twitteraccount en de fimpjes waarin kinderen tot werktuig worden van de anti-Wilders guerilla, is er nu een website die op een officiële PVV-webpagina lijkt.
pvvhaaglanden.nl is het zoveelste incident waarbij de PVV zwart wordt gemaakt door linksisten. Zo zat er achter het twitteraccount een Sargasso-scribent, vond onze Esther uit en werden de filmpjes met kinderen gemaakt door bezorgde linkse CDA'ers en VVD'ers met gewetenswroeging. Right.
Waarom Wilders niet met argumenten van repliek dienen, in plaats van zijn standpunten steeds te herhalen. Als Wilders achterlijke uitspraken doet, is het niet erg zinnig die uitspraken te herhalen. Het lijkt allemaal erg op het spelletje dat kinderen spelen als ze het echt niet meer weten, maar onmachtig door willen babbelen: elkaar napraten.
Dat is de reactie van links Nederland op Geert Wilders. Godwinnen helpt niet meer, dan maar repeteren wat Geert zegt. Het is tekenend voor de onmacht op links. Als deze activisten denken dat een web-guerilla de juiste tactiek is om Geert Wilders electoraal klein te krijgen, zijn ze uw stem op 2 maart niet waard.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten