Operatie Jalta: nog 500 abonnees nodig!

Geen categorieokt 18 2014, 12:00
Zojuist maakte Jalta bekend nog maar vijfhonderd leden nodig te hebben om van start te kunnen gaan.
Het lijkt alweer zo'n lange tijd terug, maar het is in werkelijkheid nog maar enkele weken geleden dat Joshua Livestro aankondigde iets geheel nieuws te gaan doen: het oprichten van Jalta.nl, om de politieke correctheid en de verstikkende deken van sociaal-democratische consensus waaronder Nederland schuilgaat aan te pakken.
Het enige wat hij daarvoor nodig had, is dat mensen een abonnement op de kersverse site nemen. Als investering in goede, degelijke, rechtse kwaliteitsjournalistiek. En uiteraard geldt zo'n abonnement ook als investering van geïnteresseerden in zichzelf: bij de crème de la crème van de liberale en conservatieve scribenten die voor Jalta gaat schrijven - en dat tijdens de afgelopen proefweek zelfs al gedaan heeft.. zei u Annabel Nanninga, Bart Schut, Hafid Bouazza en Frits Bolkestein? - valt uiteraard een hoop educatie en verdieping te winnen. Een feest voor de geest.
Welnu: aan mij nu het heugelijke nieuws te brengen dat Jalta er bijna is. Middels de Facebookpagina heeft het kersverse medium vanochtend aangekondigd dat na een week gratis content er inmiddels nog maar 500 abonnees nodig zijn om van start te kunnen gaan. Maar voordat de felicitaties worden verricht, moet er met de eindstreep in zicht is er nog wél flink wat werk worden verricht.

Toch is er een 'maar': we hebben nog 500 abonnees nodig!

Alle hulp van u wordt daarbij natuurlijk bijzonder gewaardeerd. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Jalta definitief doorgaat en u vanaf 1 november dagelijks met nieuwe artikelen, reportages en analyses kan voorzien.

Kortom, als u dus nog geen lid bent van Jalta, neem dan als de wiedeweerga een abonnement. Zoals ik ook eerder al aangaf is het van groot belang dat dit medium er komt. Zonder Jalta blijft het Nederlandse medialandschap nu eenmaal driemaal de Volkskrant, en dat lijkt me in niemands belang. Kortom: met uw steun kan Jalta binnenkort van start.
En bent u al wel lid, maar uw familie en vrienden niet? Moedig hen dan aan om ook een abonnement te nemen. Hoe eerder de 500 noodzakelijke abonnees binnen zijn, hoe beter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten