Wie wil er nou animal cop worden?

Geen categoriejul 02 2011, 20:15
U zult bij uzelf denken: niemand toch zeker? Nou, dat klopt. Er is werkelijk geen enkele 'gewone' agent die graag een overstap wil maken naar de animal cops brigade.
Blijkbaar hebben leidinggevenden het zo moeilijk ondergeschikten over te halen zich aan te melden de animal cops, dat ze hun nu al simpelweg bedreigen: of je volgt een cursus voor parttime dierenpolitie, of je bent het haasje. Aan jou de keus.
Het schijnt dat met name politieagenten die dienst doen bij de hondenbrigade of de bereden politie gedwongen worden. Sommigen worden zelfs zonder samenspraak opgegeven voor genoemde cursussen door leidinggevenden.

Hondengeleiders hebben veelal geen enkele behoefte aan de nieuwe nevenfunctie. Ze zijn bang niet meer hun gebruikelijke bijdrage te kunnen leveren als er bij gevaarlijke arrestaties of ordeverstoringen plaatsvinden.

Dit gebeurt natuurlijk allemaal onder het motto: dieren zijn belangrijker dan mensen. Hele Nederlandse buurten worden geterroriseerd door (overwegend Marokkaanse) straatterrorisen, maar Jan de agent moet zich inzetten voor de 'rechten' van huisdieren en andere leden van het dierenrijk.
Het is natuurlijk te gek voor woorden. Maar ja, dat is nu eenmaal de realiteit in het Nederland van 2011. Mensen zijn doen er niet toe, het draait allemaal om dieren. Katten, honden, paarden, varkens, koeien en cavia's; ze hebben sinds kort allemaal grondrechten. En wij - waaronder agenten - dienen ons maar te schikken. Punt.
Dit belachelijke experiment wordt natuurljik een gigantisch fiasco. Daar kunt u vergif op innemen. Wat een schijnvertoning - nu al.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten