Wilders pakt Rutte aan

Geen categoriedec 06 2013, 18:00
Eurofiel.
Een mooie video waarin Geert Wilders keihard uithaalt naar Mark Rutte vanwege diens steun voor Guy Verhofstadt, de grootste eurofiel in Brussel.
Ik citeer de PVV-leider maar even:

Eén ding is glashelder voor alle Nederlanders: een stem op de VVD is een stem op de heer Verhofstadt; is een stem op een federaal Europa; is een stem voor het opheffen van Nederland. Dit is kleur bekennen op een ongekende manier... Ik ben wel blij dat we het weten. De VVD kiest hiermee voor het absolute Europese pad, wil alleen maar meer Europa, in plaats van minder. U weet waar de heer Verhofstadt voor staat: dat is federalist pur sang. En dat is de kandidaat van de heer Rutte en zijn VVD dus.

Zijn conclusie:

"Een stem op de VVD is hetzelfde als een stem op D66 of Verhofstadt, en een stem tegen Nederland."

Zoals Joshua eerder vandaag al uitlegde heeft het er alle schijn van dat Rutte de Europese verkiezingen laat lopen. Het resultaat aldaar interesseert hem niet zo. Op z'n best wordt het beter dan het nu is, op het slechtst blijft het 't zelfde (in 2009 was het immers een enorme wanprestatie van de VVD). Tegelijkertijd geldt natuurlijk voor Wilders dat dit een uitgelezen mogelijkheid is om nog snel wat critici weg te plukken bij de VVD én om zijn eigen achterban er toe aan te zetten om volgend jaar wél te stemmen.
Prima reactie van Wilders. De VVD kiest voor het eurofiele pad. Er zijn nu nog maar een paar, of misschien zelfs maar één echte, eurokritische partijen over. Vreemd aangezien het volk juist steeds kritischer wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten