'Wolfsen onze Domstad uit' razend succes

Geen categoriesep 13 2011, 13:11
Een onlinepetitie waarin de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen wordt opgeroepen om zijn functie neer te leggen, is dinsdagochtend door bijna 2000 mensen ondertekend. 'Wolfsen onze Domstad uit' is een initiatief van een bezorgde inwoner van de stad.
Ton de Korte stelt dat Wolfsen 'de ene na de andere fout' heeft gemaakt en de stad daarmee een negatief imago bezorgt. Hij verzoekt de burgemeester dan ook om op te stappen. De steunbetuigers komen uit het hele land. Men is de zakkenvullende PvdA'er zonder verantwoordelijkheidsgevoel meer dan zat.

PETITIE

Wij bezorgde Utrechters zijn deze incompetente burgemeester zat en willen een nieuwe burgemeester constateren dat Aleid Wolfsen nadat hij al tegen de wil van de bevolking toch burgemeester van Utrecht is geworden de ene na de andere fout maakt. Hiermee heeft hij aangetoond niet de juiste burgemeester voor een stad als Utrecht te zijn. Hij bezorgt Utrecht met zijn miskleunen een negatief imago. Gezien de ontwikkelingen in en de pretenties van de stad passen de competenties van de heer Wolfsen niet bij deze stad. en verzoeken allereerst aan de heer Wolfsen zelf om de eer aan zichzelf te houden en per direct vrijwillig op te stappen. Daarnaast verzoeken wij de politici van GL en D66 om onverwijld hun steun aan dhr Wolfsen als burgemeester in te trekken.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten