Zo zijn mannen tegenwoordig

Geen categoriemei 29 2012, 20:00
Man durfde zijn vrouw niet uit de lift te redden.
Een vrouw die afgelopen weekend vast kwam te zitten in een lift, heeft hier heel wat uren moeten doorbrengen dankzij het laffe gedrag van haar man:

De schoonmaakster was zaterdag aan het werk in advocatenkantoor Klos Morel Vos & Schaap aan de Weteringschans, toen de lift plotseling dienst weigerde. Nadat de brandweer via een raam binnen was gekomen, kon de vrouw rond het middaguur worden bevrijd. De schoonmaakster zat toen al bijna 48 uur opgesloten in de lift.
 
Eerder was haar man zelf op onderzoek uitgegaan... Het bleek dat de man door het raam de jas en tas van zijn vrouw had zien liggen, wat zijn vermoedens bevestigde dat zij vastzat in de lift. Hij was boos dat de politie lang had gewacht met actie ondernemen, aldus [een buurtbewoonster]. 'Zelf durfde hij niet in te breken, uit angst te worden opgepakt.'

Een man zou blij moeten zijn met de gelegenheid om eens echt de held uit te hangen. Daar heb je je kans op eeuwige dankbaarheid en bewondering van je ega! Maar nee, zelf de bevrijding uit een lift is voor deze lapzwans te veel. Direct dumpen en steriliseren, die kneus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten