Zullen we er gewoon weer Nederland van maken?

Geen categoriemei 15 2014, 18:48
Door Andreas Beverloo, kandidaat nummer 17 Artikel 50
De Europese verkiezingen staan voor de deur, en dit kan wel eens de laatste kans zijn om tegen de EU te stemmen.
We zien dagelijks allerlei regel en bemoeizucht vanuit Brussel, zowel de consument als de ondernemer ondervinden hinder en nadelen, de belastingdruk loopt op en als de economie nog groeit, dan is het hooguit een fractie van een procent. Nederland is slechts een provincie van Brussel. 
Brussel bepaalt onze prijzen, wat wij wel en niet mogen wat betreft milieu, winkelprijzen en zelfs hoe krom de komkommer mag zijn. En er is niemand in Nederland die hiervoor heeft gekozen. 
Daarnaast zien we dagelijks de nadelen van de open grenzen.
Tal van vluchtelingen van over de hele wereld komen naar Nederland. Het is een feit dat men deze vluchtelingen zielig vind, en gebruik makend van ons medelijden bieden Nederland en Europa deze mensen onderdak, kleding, voedsel, huisinrichting etc..
En dat terwijl de Nederlandse bevolking zelf rond moet zien te komen, bij ziekte een eigen bijdrage moet betalen en de zorgverzekeringen almaar duurder worden. De illegalen en de vluchtelingen krijgen echter op onze kosten wel gratis zorg.
Dit kan en moet anders.
Daarnaast heeft Europa en zeker ook Nederland last van Islamisering.
Amsterdam behoort tot een van de Wereldsteden waar Moslims nu al 20 tot 25 procent van de bevolking uitmaken. Als deze trend zich doorzet is er halverwege deze eeuw vrijwel niets meer over van onze westerse democratie. Het aantal moslims wereldwijd stijgt fors, namelijk met 35% in de komende 20 jaar, twee keer zo snel als het aantal niet-moslims.
Het probleem is dat de snelst groeiende bevolkingsgroep tevens de meest religieuze is en het meest afkerig is van onze democratie. Islam en democratie gaan nu eenmaal niet samen. Zoals de Turkse premier Erdogan het al zei: 'Democratie is als een busritje, als we op onze bestemming zijn stappen we er uit'. Helaas, de Nederlandse socialisten vinden het allemaal geen probleem maar eerder een verrijking voor ons land.
We zien vandaag de dag steeds meer Islamitische hoekjes in onze winkels, moslimafdelingen bij de Hema, schoolkinderen die gescheiden zwemmen, zwembaden met moslim zwemuurtje, kinderen met hoofddoek in de schoolklas en dat alles ten koste van de Nederlandse cultuur. 
Daarbij telt Nederland bijna 500 moskeeën. 
Nederland raakt alles kwijt aan de Islam. Niet alleen door de eisen van de moslims, vooral ook door Nederlanders die uit angst voor eventuele boosheid onder de moslims zichzelf reeds aanpassen. Onze vrijheid van meningsuiting, vrijheid van religie, scheiding van kerk en staat, Nederlandse feesten als Sinterklaas en Kerst liggen onder vuur, de islamitische ouders houden hun kinderen van school wanneer er carnaval op school is, cartoonisten en schrijvers worden regelmatig met de dood bedreigd en ga zo maar door.
We zien regelmatig Imams die er openlijk voor uitkomen dat de Islam geen vredelievende religie is, we horen en zien dagelijks moslims die roepen dat ze Nederland, zelfs de wereld willen veroveren, en ze zijn al goed op weg.
In Engeland en Frankrijk kennen we de Sharia-wijken, hele dorpen waar eigen mensen niet meer in mogen/durven. Toen er in Zuid-Afrika bordjes hingen met de tekst 'Slegs vir Blanke' werd er terecht wereldwijd schande van gesproken. Als er in Engeland borden staan met 'Muslim only' is er geen haan die er naar kraait.
Ook in Den Haag hangt een raar luchtje, Nederlandse kinderen met rokjes worden uitgescholden en mensen lopen in Burka’s over straat, ook dat is Islamisering.
Waar de vrijheid van mening dus stopt voor de Nederlander gaat de Islam gewoon verder.
Hoe zou het moeten
Natuurlijk is het niet erg dat mensen naar Nederland komen, de Nederlandse burger emigreert immers ook naar andere landen. Het is ook niet dat ik niet van mensen hou of hen hun religie misgun, maar als je in mijn huis komt dan pas je je aan zoals ik zou doen wanneer ik in jouw huis/land kom. 
Het gaat mis waar mensen zich niet Nederlands willen voelen of noemen. Dit is het land waar je groot wordt, waar je woont, waar je kansen krijgt en geld verdiend, waar je trouwt, waar je naar school gaat etc... je bent er een van ons!
Wanneer mensen zouden zeggen ‘Ik ben Nederlander’, wanneer mensen mee zouden doen met de cultuur van het land waar zij voor kiezen om te wonen, wanneer mensen die hier wonen Sinterklaas zouden vieren, carnaval en kerst, dan laat je zien dat je erbij wil horen, dan geef je een signaal af.
En al geef je niet om Sinterklaas, doe dan niet mee maar je weet dat je in een land komt waar het gevierd wordt dus pas je aan. Zo zou iedereen met iedereen kunnen leven.
Vrijheid van meningsuiting moet hoog in het vaandel staan en pas stoppen wanneer het oproept tot geweld, mensen oproepen zich aan te passen aan het land waar zij wonen is een mensenrecht.
Mensen met andere huidskleuren, handicap of seksuele geaardheid beledigen valt niet onder de vrijheid van meningsuiting, maar is discriminerend omdat het geen keuzes zijn maar aangeboren kwesties. 
Echter is het geloof een keuze die men maakt, en over die keuze mag nu eenmaal gediscussieerd worden. Of het nou om geloof gaat of om het sparen van postzegels, keuzes maak je met je verstand en welzijn, dus loop je altijd het risico dat een ander jouw keuze afkeurt, dat hoort bij het leven. En een ware gelovige weet dat zijn God de dader wel zal straffen in het hiernamaals, daar hoeft hij of zij zich dus verder niet druk over te maken.
Willen we van Nederland weer Nederland maken dan zullen we onze eigen cultuur moeten handhaven. Onze eigen wetten maken (en vooral schrappen!), onze eigen regels handhaven en ons eigen toegangsbeleid moeten voeren. Dat kan niet binnen de EU. En dus kies ik voor Artikel 50. Want hoe dan ook is de allereerste stap die gezet moet worden: uit de EU.
A.Beverloo
Ik was 19 Maart 2014 lijsttrekker voor Artikel50 in Neerijnen
22 Mei verkiesbaar Artikel50 Nummer 17
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten