Verhagen praat met Venezolaanse ambtgenoot

Foto:

Minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen (CDA) heeft in Caracas gesproken met zijn Venezolaanse ambtgenoot Nicolás Maduro. Venezuela zal zich voortaan onthouden van beschuldigingen en verschillen van mening in goed overleg bespreken, zo laat Verhagen na het overleg weten.

Dinsdag beklaagde president van Venezuela Hugo Chavez zich nog over een Nederlands vliegtuig dat het luchtruim van het Zuid-Amerikaanse land zou zijn binnengedrongen. Chavez eiste dat Nederland zou stoppen met het provoceren van Venezuela. De regering waarschuwde dat als dit door zou gaan, dit ten koste van de diplomatieke relaties tussen de twee landen zou gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!