Nu ook al in Jemen

Mensen doen net alsof het niet leuk is in de Arabische wereld.

Na Tunesië, Egypte, Libië, Bahrein, Syrië en nog een handvol landen, gaat het nu ook flink los in Jemen. Betogers gaan er al een maand de straat op om te protesteren tegen het huidige regime. Met steeds meer doden tot gevolg.

Je vraagt je af hoe dit nieuws aankomt bij Harry van Bommel. Arabieren die tegen politieke onderdrukking demonstreren, het zal hem een schrikbeeld zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Anonymous

    Natuurlijk begiinen ze overal ,zoveel gauwer wordt europa overlopen door moslims,

    Het worden allemaal zogenaamde asielzoekers, waar we niet meer vanaf komen  en binnen een paar jaar de boel overnemen,en dan is het te laat.

  2. FlorisV

    Links zoekt altijd een uitweg om toch het alleenrecht op gelijkhebben te behouden, koste wat kost. Nu blijkt wat voor verschrikkelijke terreurregimes er onder de islam bestaan, zal men gaan wijzen op India en Indonesie. Om uiteindelijk te moeten constateren dat “gematigde” moslims het daar bepaald niet gemakkelijk hebben, onder het juk van andere gelijkhebbers. Want het is altijd fijn als er één iemand de absolute waarheid claimt te bezitten. Weten ze inmiddels ook in het Oostblok, nu is het Midden Oosten aan de beurt.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.